Beste mensen,

Iedere keer zijn wij weer blij verrast, dat wij na uw kledingbeurs de overgebleven kleding,boekjes en speelgoed mee mogen nemen voor onze goede doelen.
Jarenlang hebben wij dit voor een stichting gedaan voor kinderen in de Oekra´ne, maar omdat de onkosten te duur werden zijn zij daar grotendeels mee gestopt.
Na lang denken of wij er nog wel mee door konden gaan, hoorden wij uit betrouwbare bronnen, dat hier in Nederland de armoede ook steeds groter wordt.
Zo hebben wij weer een aantal projecten gevonden en nu hopen wij dat u het daar mee eens bent, want deze mensen kunnen het allemaal erg goed gebruiken.

" Het speelgoed en de boeken gaan naar de CBS de Akker in Rotterdam, deze school staat in een achterstandswijk. De school heeft weinig te besteden en is zeer groot.
" De kleine kleertjes en babyartikelen gaan naar een verloskundigenpraktijk in Rotterdam.
Wij weten van een verloskundige uit deze praktijk dat jonge gezinnen soms in zeer erbarmelijke situaties verkeren en niets te besteden hebben.
De verloskundigen kopen soms zelf uit eigen zak spulletjes voor de baby's. Dus U helpt de verloskundigen maar ook veel jonge moeders en hun kinderen.
" De overgebleven kleding (grotere maten) gaan naar een project in Roemenie. Deze worden op maat uitgezocht en dan naar Roemenie verzonden.
" Als er mensen in onze omgeving het moeilijk hebben, proberen wij deze ook zoveel mogelijk te helpen.

Wij hopen dat wij gebruik mogen blijven maken van jullie goedheid, wetende dat jullie hier heel veel mensen blij en gelukkig mee maken.
Ik wil jullie dan ook namens al deze mensen en vooral namens de kinderen heel erg bedanken.

ONZE HARTELIJKE DANK
En ik hoop u weer te zien bij de volgende kledingbeurs.
Vriendelijke Groetjes,
Marlies Feenstra

Hieronder ziet u twee bedankbrieven die wij mochten ontvangen, klik erop om de brieven te vergroten.
klik voor vergroting      klik voor vergroting